main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Tarinointia

Discussion in 'Finland' started by Tintti, May 14, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  "ruokarukous!"

  Koskaan Enkelien tuhatvuotisen valtakunnan aikana ei yhdessäkään ruokailuun tahi ruuan poistoimittamiseen liittyvässä tilaisuudessa ollut ruokarukous unohtunut.
  Enkelit alkoivat vapisemaan ja pelkäämään siipiensä puolesta. Kuitenkin yksi viaton ja nuhteeton jawan poikanen sanoi möreällä äänellä kuin basso-planeetan oopperaleipä:

  "Ruokarukousta ei ole vielä myöhäistä tehdä. Jäätelöautot saavuttavat Endorin metsäkuun pinnan vasta kahden minuutin kuluttua. Siispä rukoilkaamme!"

  Seuraavina vajaana kahtena minuuttina kuultiin Star Destroyerin hangaarissa maailmankaikkeuden nopein ruokarukous. Se voitti nopeudessaan Gakragalhtian Rukoilijasirkkojen sirityksen. Hyvin ekumeeninen hetki.

  Jäätelöautot poksahtelivat ilmakehässä auki. Samaanaikaan ewokki yhteisö oli...
   
 2. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  ..viettämässä jokatuhatvuotista "tanssikaamme metsän suurimmalla aukiolla koko porukka"-juhlaansa, joka tosiaankin järjestetään vain ja ainoastaan kerran tuhannessa vuodessa ja siihen osallistuu koko Ewokkien lauma.
  Ewokit tanssahtelivat suurehkolla aukiolla, eikä kenelläkään ollut minkäänlaista aavistusta karmaisevasta, kylmästä kohtalosta, joka heitä odotti ilmakehän yläkerroksissa.
  Auki poksahtelevat jäätelöautot syöksyivät yhä kiihtyvää vauhtia kohti aukiota, joka oli täynnä pöljästi toikkaroivia Ewokkeja.
  Kukaan ei vieläkään tiennyt, mitä tuleman pitää...
   
 3. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  vaan koko konkkaronkka jatkoi hupaisalta näyttävää juhlintaansa;iskujoukkojen kypärät kalisivat,kun kylän eevokki rumpali kolisutti niitä kuin viimeistä päivää,tarinankertojat kertoivat huimia tarinoita muukalaisista,jotka olivat planeetalla vierailleet ja äiti eevokit rauhoittelivat sylissään duracel pupun lailla pelosta täriseviä eevokki ipanoita.
  Taruja kerrottiin niin kapinallisprinsessoista ja pikkutytöistä jotka olivat veljineen ja vanhempineen haaksirikkoutuneet Endorin vihreään kuuhun ja kaiken kukkuraksi Wicket niminen eevokki oli oppinut tytöltä galaksin peruskielen ja opetti innoissa niin pienempiään,kuin vanhempiaan,jotka mongertelivat sitä omituisella murteella,jota savon murteeksi kutsuttiin.Ei aikaakaan,kun kaikki huomasivat kauhukseen...
   
 4. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  ..että kohta galaksin holonetti näyttää kanavalla 1138 Salattujen Eläimien uusimman jakson. Yksikään noin kymmenestä tuhannesta jaksosta ei ollut jäänyt ewokeilta väliin ja heidän koko yhteiskuntansa oli alkanut rakentua tämän typeristä typerimmän holo-ohjelman idealoogisuuden varaan. Sitä oli koko lauman pakko rientää katsomaan sisälle puumajoihinsa.
  Vaan silloin karvapallojen juostessa majoihinsa, se tapahtui. Kaksi...
   
 5. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  ...ilmakehän kitkan kuumentamaa, tulihehkuista entistä jäätelöautoa syöksyi heidän HoloNet-vastaanotinmajaansa tuhoten sen täysin...
   
 6. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  säpäleiksi.
  Eevokki päällikkö tokaisi sen ennen kuin kukaan muu kerkesi toteamaan sen-Nyt taitaa jäädä n.100 jaksoa katsomatta!
  -Hmm..joo aivan.
  -Mitä me nyt teemme kaiket päivät-kysyi Wicket.
  -Voisimme matkustaa Kashyykiin tervehtimään vanhan wookie tuttavamme perhettä...hän ei kuulemma itse käy siellä usein.Voisimme sanoa huonosti kohdellulle perheelle,että heidän perheenpää ei päässyt tulemaan ja lähetti meidät viemään terveiset hänen puolestaan.
  Silloin kun perhe nukkuu,ryöväämme heidän holonet-lähettimensä.
  -Tarvitsemme vapaaehtoisia tätä vaarallista retkeä varten-tokaisi päällikkö...
   
 7. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  ...mutta ennen kuin kukaan ehti vastata, koko kuvottava ewokkikylä tuhoutui megalomaanisessa jäätelöautojen syöksyssä. Mitään ei jäänyt jäljelle, lukuunottamatta suunatonta mustaa, savuavaa kuoppaa keskellä Endorin metsäkuun pohjoista pallonpuoliskoa, itäisellä kvadrantilla.

  Kiertoradalla Tähtituhoojan komentosillalla ylienkeli katseli eriskummallisen seurueensa saavutuksia näytöistään ja myhäili erittäin tyytyväisenä...
  sitten hologrammiviestin heräsi henkiin, ja siihen ilmestyi synkän, kaapuihin verhoutuneen, käheä-ääninen hahmo...
   
 8. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Darth ISD_Devastator(Registered: Oct 02) koko pelottavassa kokonaisuudessaan! Minuutin pitkän köhinän jälkeen Darth ISD_Devastator (Registered: Oct 02) ilmoitti Ylienkelille viestin mikä sai veren kylmenemään jokaisen suonissa. Ensinnäkin Hothin jäätelöbaarikeikka oli peruttu ja toiseksi, galaksiin oli julistettu poikkeustila ja keisarillisen laivaston jokaista alusta tarvittiin kipeästi tässä kriisitilanteessa.

  Coruscantissa itse Keisarin henkilökohtainen lemmikki valkoinen villakoira Exxon Valdez Myöhempi oli kaapattu! Koko laivasto oli hälytystilassa ja kaikkien tärkein tehtävä oli nyt löytää kaappaajat. Darth ISD_Devastator (Registered: Oct 02) epäili että asialla oli ollut Huttit. Ne limanuljaskat! Siis kurssi kohti...
   
 9. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Nal Huttaa.
   
 10. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "ja ladatkaa turbolaserit yliteholle ja kaatakaa protonitorpedoihin pari ylimääräistä protonia!" karjui käheä-ääninen Darth ISD_Devastator(Registered: Oct 02) hologramminsa välityksellä..."
   
 11. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Sitten holo katosi.
  Ylienkeli antoi käskyt ja pian alus suunnattiinkin jo kohti Nal Huttaa.

  "Pian ne Huttin p********* saavat yllätyksen mitä he eivät olisi voineet arvatakaan,edes pahimmissa unissaankaan.
  "Jos tämä operaatio onnistuu,olemme pian itse suuren Darth ISD_Devastatorin(Registered: Oct 02)suosiossa.
  Siinä asemassa heillä olisi mahdollisuus...
   
 12. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  saada kausikortti Corporate Sectorin lukemattomiin casinoihin ja päästä katsomaan aitiopaikalta Surmanruletti-peliä. Voiko parempaa urheilulajia olla galaksissa...

  Stardestroyer kiihdytti itsensä hyperavaruuteen ja tähdet muuttuivat valkoisiksi vanoiksi sen ympärillä. Kuitenkin aluksen perässä oli heikosti silminnähtävä häiriö. Mikään aluksen sensorirykelmistä ei havainnut tätä mahdollista alusta seuraavaa kohdetta. Kohteen verho-laitteisto toimi erinomaisesti. Jokin siis oli päässyt kuuntelemaan hololähetystä ja saanut vihiä sekalaisesta joukkiostamme.

  Stardestroyerin komentosillalla kaivettiin kuumeisesti esiin tietoja Nal Huttasta. Laskeutumisaluksille potentiaalinen loukko oli löydettävä tuosta avaruussatamasta. Minkä Huttin alueelle voitaisiin lähestyä ilman missionin paljastumista. Jawat ja Tuskenit olivat jo aloittaneet toistensa naamioinnin. Kekseliäästi...
   
 13. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  avaruuspiloteiksi.He laskeutuivat hylättyyn huolto rakennukseen sen rikkonaiselta sivulta.Rakennus oli keskellä ei mitään ja lähell' ei ollu asutusta,joten he voisivat olla turvallisin mielin siitä,että heidän laskeutumistaan ei oltu takuulla huomattu.

  Suunnitelmani ovat täydessä vauhdissa myhäili Darth ISD_Devastator(Registered: Oct 02),he ovat pian kynsissäni.Ansa on valmiiksi viritetty eivätkä ne tyhjäpäät ole sitä vieläkään hoksanneet.
  Darth Pikacu astui esiin varjosta.
  "Pika pikaa!"
  Olet edennyt tarpeeksi koulutuksessasi,lähetän sinut Nal Huttalle.
  Siellä sinua odotta vakavahenkinen tehtävä ja onnistumisesi määrittää asemasi rinnallani ja älä luule hetkeäkään,että olisit korvaamaton.Tiedoksesi vain,jos epäonnistut minulla on jo toinenkin oppilas,jonka koulutus on aluillaan.Hän ei tarvitsekaan yhtä paljon kuolusta kuin sinä tyhmä oppilaani,hän on entinen jedi.
   
 14. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Vallan tyrmistyneenä vastakuulemastaan tiedonpätkästä Darth Pikacu menetti tuokioksi Voimasalama-kykynsä hallinnan ja huone rätisi sähkön paukkuessa releiden seassa. "Pika Pikaa" :mad: "TSUUU!"
  *crackle*
  Valomiekkailuharjoituspallo hajosi ylivirtasuojan petettyä huumaavan poksahduksen säestämänä.

  [pokemonia pahemmin tuntemattomana olettaisin että se keltanen pallo syöksee sähköä miltei Keisarin lailla. Ehkä.]
   
 15. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  [Enpä itsekään ole aivan varma.Sain idean playeria katsoessani,kun sitä kerran juonsi pikacu pehmolelu]
   
 16. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  [Täähän on muuttunut täysin meidän kolmen temmellyskentäksi. Olisi ihan kohtuullista jos joku muukin jaksaisi postata tänne. Tintti? Onko lintu lentänyt pois FFFinlandin pesästä?] :p
   
 17. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  [Enpä usko,Tintti on kai sitä mieltä,että kesää vietetään ilman tietokonetta ja nettiä.Me miespuoliset fanit ollaan tälläisia nörttejä.Itsekin joudun ulkomaisille foorumeille kirjoittelemaan,kun täällä ei usein päiviin tapahdu mitään.
  BTW tämä ei sitten oikein kuuluisi tänne,vaan cantinaan]
   
 18. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  [Tintti on kesäkuun ajan offline. Ja totta puhutte, offtopiccia. Ja jos edellinen lisäys ei olisi ollut omani, olisin nyt jatkanut tarinaa. Peijooni teidän kanssa!]
   
 19. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  [Joo,jatkakaahan te tätä tarinaa.Minulla on hetkellinen mielikuvituksen puute,niin katsoisin mitä te saatte aikaan ja ehkä minunkin päässä alkaisi taas mielikuvitus taas laukkaamaan,ja rehellisesti sanottuna te keksitte paljon perempia juttuja,kuin meikäläinen]
   
 20. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  [jep]

  Tällävälin sekalainen iskuryhmämme oli löytänyt oikean liitobussivuoron kohti Nal Huttan keskustaan. Ensimmäinen liitobussi olisi ollut menossa vastakkaiseen suuntaan eli Ei-Nal Huttan keskustaan. Onneksi terävä-älyiset piloteiksi pukeutuneet jawat olivat älynneet kysyä bussin kuskilta että minne ollaan menossa. Nyt matka taittui kohti oikeaa suuntaa.
  Liitobussi oli lähinnä täynnä imukuppisormisia rodianeja ja pari humanoidiakin oli sinne eksynyt. Bussin katon holomainos toitotti jotain kärsänlyhennysleikkauksen hyperalennuksesta ja pinkkien blasterin koteloiden tulosta kauppoihin. Pateettista. Yksi tuskeneista ei ollut tottunut tälläiseen hurjaan liitomenoon ja alkoi pahoinvoimaan. Jos luulit että wampat ne vasta haisevat kamalalta, et ole koskaan tavannut oksentelevaa tuskenia.
  Koska matkaa oli vielä pitkälti edessä, ei porukallamme ollut muuta mahdollisuutta kuin...
   
 21. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  ...hajoittaa liitobussin kaikki ikkunat ilmanvaihdon takaamiseksi. Valitettavasti tämä pieni operaatio herätti myös Nal Huttan vähäisten järjestyksenvalvojien kiinnostuksen...
   
 22. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Kaksi poliisivoimien liitokiitäjää suhahti vauhdissa liitobussin viereen ja pysäyttivät sen. Toisesta niistä nousi liitobussiin kookas tummansiniseen kokohaarniskaan puettu lainvalvoja. Kultaiset epoletit kimalsivat valomainosten paisteessa. Tämä tiesi lahjuksia.

  "Paragrafin A3221dash001:n mukaan tämän liitobussin matkustajat ovat syyllistyneet roskaamiseen Nal Huttan kolmannentoista poliisipiirin alueella." Ärähti lainvalvojan kaiutinjärjestelmä. Lisää seurasi. "Todisteet on nähtävissä piirin arkistossa holotallenteina seuraavien kuuden galaktisen vuoden kuluttua. Rangaistus pannaan täytäntöön välittömästi. Onko vastaväitteitä?"

  Tuskenit nousivat hirmuiseen mölyyn jawojen piilotellessa heidän takanaan. Gaffi-kepit heiluivat ja möykkä jatkui.
  Lainvalvoja tyynesti sanoi sanan intercomiinsa ja välittömästi liitobussin takaosasta alkoi seinien läpi tulla hirmuinen laserammusten tulitus. Se lakaisi kaiken tieltää, mikä ei ollut a) kyyryssä, b) jawan mitainen. Poliisikonstaapelin kohdalla ammukset ikäänkuin kiersivät kohteen. Tuliseinä lähestyi joukkiotamme ja Tuskenit huusivat kauhusta. Nyt oli viimeinen tilaisuus löytää jotain lahjukseksi kelpaavaa tai koko tehtävä planeetalla loppuisi tähän paikkaan.
   
 23. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  ...Jawat! Mitä hyötyä niistä muka ikinä on? Vohkivat kaiken minkä irti saavat. Ja haisevatkin vielä pahalle.
  Orjaksi myyminen kalskahti hieman ikävälle, joten enkelikuoron pääjohtaja tarjosi viittätoista Jawaa "henkilökohtaisiksi teknisiksi apulaisasentajiksi".
  Samaan aikaan, kun heidän kohtalostaan käytiin kauppaa liitovaunun etuosassa, Jawat olivat katseiden ulottumattomissa irrottamassa vaunun pohjan huoltoluukkua aikeenaan paeta sitä kautta turvallisemmille alueille.
  Viidentoista standardiaikayksikön kuluttua lainvalvoja oli ilmeisesti saatu lahjottua, päätellen päättömän huitomisen ja epäselvän huutamisen päättymisestä. Kun enkelikuoron pääjohtaja ja sinihaarniska käänsivät katseensa liiturin takaosaan, he havaitsivat miltei välittömästi...
   
 24. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  ..palkkionmetsästäjän laskeutuneen sinne rakettirepullaan. Poliisikiitureiden ohjaajat huudahtivat ja kumpaakin osui täsmällisesti samaan aikaan pienoisohjus suistaen ne ajoradalta alas vertikaalikaupungin syövereihin.
  Palkkionmetsästäjän käsissä EE-3 blasterkiväärin piippu osoitti lainvalvojaa, joka oli tilanteesta ilmeisen kauhistunut. Salaman nopeasti tämä mystinen hahmo nosti oikean kätensä suoraksi ja ampui ranteestaan terässiiman tartuntahakoineen konstaapelin ympärille.
  Oliko tämä sen aluksen omistaja joka oli seurannut joukkiomme matkaa hyperavaruudessa Nal Huttaan saakka? Mitä hän halusi joukkiosta?


  [alkaa jo unohtua mitä kaikkea seurueeseemme kuuluu. Kertaus: jawat 15 kpl, tuskeneita, pääenkeli, muita enkeleitä?, olikos jäätelökuskit vielä mukana, entä orava? Pitäsiköhän hieman karsia poppoota.]
   
 25. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  [can do!]
  ..."Viekää minut Johtajanne luo" kuului vokooderin vääristämä ääni palkkasoturin kolkon kypärän uumenista.
  "Muttamuttamutta... mitä sinä hänestä ha"
  *Wlam*
  Sivuapulaisenkeli lensi liitobussin sivuikkunan läpi vasemman kätensä menettäneenä. Mutanttitappajaorava kyyristeli bussin takaosassa, ilmiselvästi tilannetta tarkkaillen.
  "Nyt heti" jatkoi palkkionmetsästäjä alati ärtyneemmällä äänensävyllä.

  [jätskiautokuskit pudotettiin Endoriin, muista saa hankkiutua eroon minkä tahtoo ja ehtii.]
   
Thread Status:
Not open for further replies.