main
side
curve
 1. Welcome to the new boards! Details here!

Tarinointia

Discussion in 'Finland' started by Tintti, May 14, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
 1. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Voimalle herkkä tappajaorava,huomasi tilaisuutensa tullee ja lähti hyppelemään pitkin Nal Huttan ei-mitään.Se hyppeli minkä kintuistaan pääsi ja saapui kovasti areenaa muistuttavaan paikkaan.

  Paikka haisi,erittäin tunkkaiselta,Hutteilta,humanoildeilta ja rodiaaneilta.Maa oli kuivuneen punan värjäämä ja areenan sivut olivat täynnä jättimäisien kynsien raapimisjälkiä.
  Pian voimalle herkkä tappajaorava,aisti häiriön voimassa,kissamaisen liikkeen jossain varjoissa.
  Orava suuntasi katseensa aukinaiseen oveen joka,johti häkkimäiseen tilaan.
  Orava pomppi ja pomppi,kunnes viimein saapui oven suulle.
  Häiriö voimassa oli nyt,vieläkin voimakkaampi ja orava veti turkistaan pienen putkimaisen kappaleen.
  Putkessa oli pikkiriikkinen nappula,jota orava painoi ja vihertävän valkoinen terä nousi putken päästä.
  Yht'äkkiä orava puhui
  "Tule vai tänne,osaan minäkin tapella"
  Orava kurkotti aisteillaan syvemmälle vainoajan mieleen ja aisti sen mielenlaadun.
  "Olet nälkäinen,etkö olekin Nexu?Eivätkö huttit ole syöttäneet sinua pitkiin aikoihin?
  Ja aivan yht'äkkiä,kuin oravakin,nexu puhui.
  "Itse asiassa söin vasta parisen tuntia takaperin,mutta minulle tulee helposti nälkä"
  Nexun ääni oli hyvin Barry Whitemainen ja kun tämä puhui,orava oli haltioitunut.
  "Tiedätkö mitä,minulla olisi tälläinen kurre records levy-yhtiö ja sinä sopisit hyvin sen ensimmäiseksi artistiksi.Äänesi myy hyvin"
  "Todellako"vastasi nexu.

  He olivat juuri kirjoittamassa sopimusta,kun...
   
 2. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  [haa kyp ehti juuri välliin, vaan ei se mitään!]

  ...asunnon katosta alkoi sataa pieniä valkoisia matoja. Niitä tuli loputtomasti. Nexu ja Oravamme hautautuivat niihin nopeasti ja huone oli kohta puolillaan vääntelehtivät pieniä valkoisia matoja. Oliko tämä galaksin ehkä odotetuimman levysopimuksen loppu, ennenkuin se ehti edes alkaa?


  Sillävälin liitobussissa Ylienkeli oli raivosta punainen. Koskaan hänen alaisiaan ei ole yhtä tyrmistyttävällä tavalla poistettu muonavahvuudesta. Hän kohotti kätensä ylös ja yli-inhimillinen energia virtasi Ylienkelin kehosta kohti palkkionmetsästäjää. Joukkiomme ja palkkionmetsästäjän väliin muodostui ikäänkuin vesikalvo joka jakoi liitobussin käytävää. Palkkionmetsästäjä tyhjensi blasterinsa ammuksia seinämään. Mikään niistä ei kuitenkaan läpäissyt sitä. Ylienkeli nauroi lyhyen partansa kanssa, jawojen ja tuskeneiden yhtyessä kuoroon.

  Kuitenkaan tämä uusi uhkamme ei ollut toimeton. Hän tyrkkäsi paketoidun lainvartijan viereltään kohti seinämää. Konstaapeli sukelsi sen sisään ja sininen eristetty haarniska vain salamoi silmissä kun se repi Ylienkelin tuottaman seinän voiman itseensä. Palkkionmetsästäjä astui tyynenä syntyneestä aukosta sisään ja ampui rannelaukaisimella nuolen pääenkelin rintaan vetäen samalla siimasta tämän Ylienkelin tyrmistyneen hahmon vain muutaman sentin päähän visiiristään.

  "Kokeiletko onneasi?" narisi palkkionmetsästäjän vocooderi. "Aika lähteä johtajanne luokse."
   
 3. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  [Nykkö se ylienkeli on vaihtanut sukupuoltaan?Eikös kyseessä ollut naisenkeli? ?[face_plain] ]
   
 4. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  [hee... huomaa LYHYT parta. Käyppä joskus Ruotsissa vaivaistalossa katsomassa parrakkaita naisia tai Romaniassa. Kyllä se parta niilläkin kasvaa kun hirsutismi kiusaa.]
   
 5. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  [Joo,olenhan minä viiksekkään naisen nähnyt Espanjassa,mutta se olikin vuorilla ja eikös kyseessä pitänyt olla "KAUNIS"naisenkeli?]
   
 6. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Kuin käskystä ylienkeli vei palkkionmetsästäjän alukseensa mukana vain apulaispilotti enkeli.Kaikki muut sekalaisesta sakista oli pakokauhun vallassa hajaantunut kuka kuhunkin ilmansuuntaan ja ilmataksiin jääneet oli brutaalisti surmattu.

  "No niin,sinä siinä ei mitään metkuja"Palkkionmetsästäjä sanoi köyttäessään ylienkeliä vyötäröstä pilotinistuimeen.
  Sitten oli apulaispilotti enkelin vuoro.
  "mikset lennä itse?Voisin vain antaa sinulle Iegon koordinaatit"ylienkeli kysäisi.
  "Minun täytyy tarkkailla teitä,siksi köydet ja mitä lentämiseen tulee,mie en ossoo lentöö....anteeksi,äänenmuuntajani vähän takkuilee"
  Sitten alus suunnattiin kohti Iegoa.

  Nal Huttan areenalla madot oli syöty ja Nexun maha oli paisunut silmissä.
  Oravan häntä roikkui sen suupielestä ja sen kuonon sisältä orava tokaisi"päästähän minut pois täältä en maistu hyvältä ja se meidän levytyssopimus jäi kesken.
  "Itseasiassa maistut erittäin hyvältä enkä minä liiemmin välitä siitä levytyssopimuksestamme.Syön sinut mieluummin"
  "Okei,itseehän tätä pyysit"Orava tokaisi ja pieni vihreä terä tuli Nexun kuonon läpi ja se naukaisi tuskasta ja sylkäisi oravamme ulos suustaan.
   
 7. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Nexu huudahti ärtyisenä: "pilasit mun kitalakitatuoinnin, peeveli!" Olio sähähteli ja piteli kipeätä kuonoaan.
  Orava ei näyttänyt olevan kovinkaan pahoillaan ja kaivoi sottaiselta lattialta esiin levytyssopimusta. "Nimeä nyt alle ja PikkuOravat kohtaavat voittajansa!"
  Nexu raapusti madoista limaisilla tassuillaan tyypillisen freskomaisen nimikirjoituksensa sopimukseen Oravan etutassunjäljen viereen. Sopimuksesta oli tullut totta.

  Sillävälin palkkionmetsästäjä kiihdytti alustaan kohti Iegoa. Planeetta tunnettiin ennen nimellä Lego, mutta mainossopimuksen rauettua, se sai tyytyä rahvaanomaiseen nimeensä. Tosin planeetan pinnalle louhittu giganttinen punainen logo on vielä nähtävissä kovista kiertoratapommituksista huolimatta.

  Palkkionmetsästäjän leikellessä ajankuluksi varpaankynsiään, rohkeni Ylienkelimme kysyä sidottunakin häneltä kysymyksen joka varmasti ärsytti Palkkionmetsästäjää.
  "Hrrm! Pitääkö paikkaansa että olet pienenä pudonnut taikajuomapataan ja et sen jälkeen ole koskaan pystynyt luomaan ihmissuhteita ajautuen arvottomaksi palkkionmetsästäjäksi?"
  Kynsien leikkaaminen keskeytyi välittömästi. Tummennettu visiiri kääntyi Enkeliä kohti. "Minulta kiellettiin taikajuoma! Tietäjä ei koskaan enää sallinut sitä minulle!" Karjui palkkionmetsästäjä. "Minä niin haluan kokea sen voiman uudelleen ja tulla kokonaiseksi...!" Nyyhki tämä salaperäinen hahmo.
  "Etsit siis taikajuomaa uudelleen." virkkoi Ylienkeli. "Siinä tapauksessa kurssimme on oikea. Määränpäässä on henkilö joka voi ehkä auttaa meitä kumpaakin."
   
 8. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  [Hauskaa tekstiä!Mistä sinä nuo ideat aina repäiset?]
   
 9. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  [olemalla aina yliväsynyt. silloin itsekritiikki katoaa ja EVVK mitä ruudulle kirjoittaa. tokaksi, lukemalla paljon Asterixia ja Obelixia. ;) ]
   
 10. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Palkkionmetsästäjä suhtautui Enkelijohtajan väitteeseen hieman epäillen: "Kuka siellä on ja miten hän voi minua auttaa?"
  "Mahtavalla Welholla on kaikille jotain, häneltä minä sain siipeni ja sivuvakaimen kiituriini" totesi YliEnkeli iloissaan.
  "Hän voi varmasti antaa minulle taikajuomaa kun hän on niin valtavan mahtava, eikö totta?" innostui jo kyyninen palkkasoturimmekin.
  "Kyllä, näin on asiain tola tällä hetkellä."
  Iloisesti hyräillen matka jatkui vielä tuokion.

  /Toisaalla/
  Orava oli hädin tuskin saanut solmittua sopimuksen Nexun kanssa kun se havaitsi Voiman avulla, että madot, jotka ne olivat suurella ruokahalulla popsineet, olivatkin Huttien julmaakin julmempaa kiusantekoa! Madot olivat Hungarialaisia KalmanValkoTuskamatoja, jotka paraikaa olivat popsimassa isäntiensä sisuskaluja ravinnokseen.
  Kun Voimalle herkkä Tappajaorava vihdoin tunsi poskionteloissaan vipeltävät KalmanValkoTuskamadot, oli jo liian myöhäistä tehdä yhtään mitään. Nexu ja Orava heittivät henkensä yhtä aikaa, vain muuttuakseen Zombeiksi parin viikon kuluttua. Sillä edellytyksellä, ettei kukaan ehtisi polttaa niitä omassa takassaan.

  [se naisenkeli voi muuten olla parrakas JA kaunis, sillä kauneushan on tunnetusti katsojan silmässä]
   
 11. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  [Hyi hirviää,ei sutytä minua parrakas nainen,huh!Pelkkä ajatuskin puistattaa.]
   
 12. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  /Samaan aikaan hyvin lähellä zombie-ystäviämme/
  Nal Huttaan jääneet jawat olivat hyvin lyhyessä ajassa onnistuneet vaihtamaan löytämäänsä romua parempaan muiden löytämään romuun ja näin portaittain saivat haltuunsa määräntävallan planeetan suurimmassa jäteromumurskaamossa. Heidän loisteliaassa palatsissa oli pitkä rivi kiiltäviä vintage-sandcrawlereita. Oma privaatti hiekkaerämaa reunusti tuota ökypalatsia jawojen syödessä jäätelöä napa rutisten. Joillakin onnestaa!

  /aivan toisaalla/
  Kivikkoisen ja erittäin vuoristoisen planeetan hylätyssä kaupungissa tuikki yön pimeydessä yhdessä talossa yksinäinen valonliekki. Iegon salaperäinen welho liiskasi kengän kärjellään lattialta sihahtelevia kuoriaisia liiskanaksi.
  "Joka vuosi nuo tulevat entistä röyhkeämmiksi," sähisi welho. "Taidan tarvita lepoa. Tunnen että jotain ilkeää on lähestymässä. Partiolaisia kenties?"   
 13. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  [Partiolaisia!LOL [face_laugh],niin että itkettämään rupeaa. ]
   
 14. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  [tuo partiolaisten mainitseminen oli ikäänkuin kuvaannollista. ;) Laitetaan vaikeusastetta kehiin: vedetään yksi kierros tekstejä niin että jokainen sana alkaa samalla kirjaimella. Tosin erisnimet voi olla perusmuodossaan. Samalla kirjoittaja ilmoittaa minkä kirjaimen seuraava joutuu ottamaan käyttöön. Heee. :) Kyp varmastikin laistaa tästä(kin) velvollisuudesta... ISD kokeile sinä ainakin jollei Kyp ehdi ensin! Eka kirjain on S.]
   
 15. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Saapuvatkohan sieltä sukulaiset sittenkin?
  [K seuraavalle]
   
 16. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "Kummalliset kommarikummini kummittelevat korskeasti keskiviikkoisin. Kolistelevat, kelmit, kongia käytävillä..." kähisi komeljenttari kumeasti.
  "Kuinka? :confused: " kysyi kelmeä kätyri komentajaltaan.
  "Käske koko konkkaronkka kaikkoamaan Koruskanttiin! :mad: "
  "Kiroilisinko kummeillenne, komea käskijäni? :eek: "
  "Katoa, katala. Kiipeä kuuseen, kunhan kaikkoat..." kärttyili kumarainen Welho.
  "Kyllä."

  [Kummallisia te olette. kaikki paitsi minä. Ja jos vaikka sovitaan, ettei pelkkää hakasulkeiskommenttia varten postailla vastedes, jotta tarina olisi pääosassa? Jooko?
  seuraava aakkonen: T]
   
 17. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Typerät työnantajat,tietäisivät työläistensä tuskat.
  Tiuski tuolle tohelolle tyhjäpäälle,tuo tämän typerän tiemättömänä teki.
  Tiedätkö,tyhmyri tekojesi typeryyden?'tiuskaisi tietäjäenkeli.(Seuraavana vuorossa e)
   
 18. Darth_Weirdo

  Darth_Weirdo Jedi Padawan star 4

  Registered:
  Jul 2, 2002
  En, empi Enska enkeleista empivin.
  Eikä Enska enenmpää empinytkään elämästä, enkeleistä eikä Epsilonistakaan.
  Eikä Enskan elämä eronnut eronneiden enkeleiden elämästä Enskaa enempää.

  [Outoo... [face_plain], joten laitamme kirjaimen O, jos nyt ymmärsin kupletin juonen oikein.]
   
 19. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  Ovela ogre Omicroniasta omisti oudon omnipommin (oletettavasti onton). Omnipommi oli olevaisuuden oletusarvojen oikuttaja. Oikutetut oletusarvot olisivat onnettomat Orionilaisille olioille, Omicronialaisten omille Omistajille.
  "Ok, Omnipommin oktetti olkoon oikein" olmi oletti.
  "o-O" :eek:
  [hankalaa jatkaa tarinaa edellisestä.. vaikka nimet saakin käyttää.. yrittäkää silti, että joku järki säilyy. Seuraavalle R ]
   
 20. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Revin riepuni riekaleiksi raivosi Raimo ravinnonkerääjä.Ryökäle Rolle riemuitsi Raimon raivonpuuskasta.
  Repe räpäyttäjän radio rämisi rapin raikuessa.Radio rikkoutui rapista,Repe rupesi raivoamaan . (ööööh...m)
  [Mulla ei oikein tunnu pysyvän punainen lanka tässä....on niin vaikeaa]
   
 21. Baltic_herring

  Baltic_herring Jedi Youngling star 2

  Registered:
  Nov 10, 2002
  Muurin mutaisen, matalan majasen. Welho mustikoita makoisia mussutteli. "Mmmm, mmmm, mmm! Mukavia makupaloja minunkin mielestäni." Maiskutus mäjähteli majan makuuhuoneessa. Mitäpä menevä menninkäinen mauriaisten mieliksi mittelisi.

  Muutaman murahtelun mukana, murkina mahaan muljahti. Mies makuuhuoneesta muualle möykkelehti. Muualle mahtaa mieliteot Welhoa muistuttaa. "Menempä maate myöhemmin. Maailmanympäri minivisa matkaholostani muutaman minuutin metelinä mäjähtää."

  [tulikohan A jo valittua? siitä vaan.]
   
 22. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Arvoisat apulaisen,apunne auttaisi antoisasti.
  Avullemme arvon annatte?
  Aivan aivan-aavisteli avuton aliupseeri.

  Aivoituksenne auttavat aivan armottomasti.
  Ajatuksianne antaisitte,avun apua ansainneille antaisitte.

  (Seuraavaksi on vuorossa j)
   
 23. ISD_Devastator

  ISD_Devastator Jedi Master star 4

  Registered:
  Oct 11, 2002
  "Jo jäynää jööratkaamme!" Welho joikasi.
  "Jou" jyrähtivät jännät Joukahaiskloonit.
  "Ja jos jäynänteko jumittuu, jääkää jouluksi Jekaterinburgiaan, jopotelkaa joutessanne." Welho joudutteli joukkojaan.
  "Jees" julistivat jeesmiehet.
  "Jahas, jos joutuisin jaarittelemaan jonkin juurakon juurella jupisevalle Jedimestarille, ..."
  "Johtaja, jäisitte joukkojenne jälkeen" jeesmiehet jänkäsivät.
  "Jauhakaa jännetuppenne jumiin, jeesmiehet! Joukahaisjoukkojani johtamaan jään."

  [seuraavalle R ]
   
 24. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  Ruvetkaamme riemuitsemaan rääkäisi riehakas rääpäle.
  Raivoisa rallatus rupesi rääkymää rääkäten riemuitsijoita.
  [L]
   
 25. KYP_DURRON85

  KYP_DURRON85 Jedi Master star 4

  Registered:
  Apr 20, 2003
  [Milloinkas me jatketaan tätä tarinaa ihan normaaliin tapaan?Sitten kun käytettävät kirjaimet on loppuneet vai?]
   
Thread Status:
Not open for further replies.