main
side
curve

TF.N FF Romania 2 year aniversary

Discussion in 'Archive: Romania' started by CyberFaust, Oct 20, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MaraStardreamer

MaraStardreamer Jedi Master star 4

Registered:
    Apr 25, 2006
    La multi ani si din partea mea. Cu o intarziere de doua zile. Motivele sunt partial aceleasi. :)

Noi am ajuns cu bine, acum ma pregatesc sufleteste pentru 10 ore de serviciu, dupa trei nopti mai mult sau mai putin dormite.

O poza rapida cu toata trupa, restul deseara.

[image=http://img99.imageshack.us/img99/2280/pictures126oj9.jpg]

2. SVAndrei

SVAndrei Jedi Knight star 5

Registered:
    Nov 6, 2004
    La multi ani TFNR Romania! Sorry about the delay!!

3. CyberFaust

CyberFaust Jedi Padawan star 4

Registered:
    Jun 23, 2005
    merry X-mas tf.n........i mean birthday, happy birthday[face_peace]

4. ComicDiva

ComicDiva Jedi Padawan star 4

Registered:
    Oct 27, 2004
    Eu voi sparge gheata si pun primele poze. ;)

http://www.filecrunch.com/file/0ls

5. MaraStardreamer

Registered:
    Apr 25, 2006
    Eu sparg pietre ...cu capul.

http://rapidshare.com/files/1299142/poze_Bucuresti.ace.html

6. Milena_Syan

Milena_Syan Jedi Master star 4

Registered:
    Sep 27, 2005
  7. Chantal

Chantal Jedi Youngling star 3

Registered:
    Jun 20, 2005
    Foarte faine pozele. Ale mele vin maine, pentru ca sunt foarte ocupata acum, si nu am timp sa le fac upload.
    Multumesc pentru intelegere.

8. ATTezeu

ATTezeu Jedi Padawan star 4

Registered:
    May 13, 2005
    Pentru cei noi (care nu ne stiu) de la DREAPTA la STANGA :)p):
    Milena, Chantal, Rogue, ME, Cyber, Diva, Vic & Mara

9. Chantal

Registered:
    Jun 20, 2005
    In sfarsit si pozele mele: http://www.filecrunch.com/file/0qa

Enjoy.

10. CyberFaust

Registered:
    Jun 23, 2005
    GET IT HERE
    --->http://www.filecrunch.com/file/0r1<---
    [face_peace]
    voila, pozele mele

11. Chantal

Registered:
    Jun 20, 2005
    Bre, copii (astia care apar in poze si restul, spectatorii), noi de ce ne-am chinuit sa facem upload pe site si nu le-am schimbat intre noi pe messenger?
    Ca sa le primiti si voi, restul, evident, si pentru ca sa le si comentam putin, ca asta ar fi partea cea mai amuzanta. :)

Asadar, respirati adanc, lingeti-va degetele de ciocolata (:confused:) si bagati.

12. sergiurusu

sergiurusu Jedi Knight star 5

Registered:
    May 30, 2001
    La Multi Ani TFNR! Se pare ca v-ati distrat fain! :)

13. jombistarkiller

jombistarkiller Jedi Youngling star 3

Registered:
    Apr 24, 2005
    Ideea lui Faust imi place cel mai mult....Paintball it is[face_peace]

14. Tago_Jedi

Tago_Jedi Jedi Youngling star 2

Registered:
    Mar 20, 2006
    Frumoase pozele, frumoasa petrecerea...si berea parea rece si pe placul meu[face_whistling] .
    Oricum ma bucur sa va cunosc...nu doar dupa avatar[face_peace] .

15. ATTezeu

Registered:
    May 13, 2005

Revenind la subiect. Desi ma asteptam ca oamenii din TM sa ne spuna ceva mai multe despre experienta lor la Bucuresti, am observat ca sunt destul de tacuti (ma intreb, de ce? Probabil inca incearca sa-si revina dupa ororile bucurestiului sau sunt in a 11111 baie pentru a se descotorosi de mizeriile capitalei... sau poate sunt inca uimiti :D)

Oricum, eu unul m-am distrat. Sambata dimineata i-am asteptat la gara si am fost la mine acasa, asteptand lumina verde pentru cazare. Aci am vorbicit despre diverse (calculatoare si seriale SF... logic) si ne-am uitat la nustiuce Live Action RPG :p (aaa si au facut copii poze cu roba mea de jedi, mi-au impuscat ursuletul de plus cu interesantul meu pistol cu bile etc.) Apoi ne-am intalnit intr-o locatie luxurianta unde am baut o bere (10 lei berea... bine ca n-am ramas acolo ca ramaneam fara bani dupa 7 beri :D) Ne-am plimbat prin parculetz si am mancat vata pe batz (mi-am adus aminte de copilarie... yam! yam!). Apoi am fost la ei in apartament pentru portia de Mima SW (deja o traditie pt. intalnirile tf.n :D) si desigur pentru Testuasa gigantica ce a distrus Tokyo si a fost trimisa pe marte cu o cupa de inghetatat (nu ma intrebati...)

Duminica dimineata am avut niste treaba dar restul oamenilor au fost la biliard (si eu la inmormantare :D) iar apoi au sezut si-au mancat cate ceva. O alta plimbare in parculetz (de data aceasta gradina botanica) ne-a ajutat sa aseteptam cu stoicism batalia ce avea sa vina: P!A!I!N!T!B!A!L!L! Ororile luptelor sunt greu de descris dar voi incerca un paragraf:

"Seara se lasa peste Bucurestiul impestritat cu industrie diversa. Campul de batalie, nu departe de gradina botanica patata de toamna, ne astepta adormit, cerandu-si parca portia de nemilostivire. Avea sa fie o lupta pe viata si pe moarte! Ne-am echipat tacutiti, fiarele din noi asteptand sa fie eliberate de straiele de umanitate si sa zburde libere, prin iarba manjita de portocaliul azvarlit cu ura ici si colo, cautand o prada usoara. In fundal se auzea un hip-hop autohton ce indemna la razboi, anarhie, iar noi i-am urmat versurile, ajungand sa maturam totul in jurul nostru cu rafale explozive. Pac-pac pac-pac. Dupa vreo ora de puschi puschi tanchi tanchi bum! am realizat cine este pradatorul si cine vanatul. Manjiti cu vopsea am parasit platoul verde ce ne inghitise intreaga umanitate, ne-am descotorosit de hainele ce dezbracasera animalele din noi si de pustile ce ne folosisera drept ghiare. Eram din nou oameni. Dar campul vesnic verde avea mereu sa-si aduca aminte de noi..."

Am mers apoi la gara unde, in asteptarea trenului am facut interesantele poze cu paiele (chiar ar merge una din ele pt. promovarea forumului: "E un pai si pt. un alt fan SW miereu") iar apoi, cu parere de rau, s-au urcat in tren si au plecat acasa.

La anu' sa fie una mai mare si mai tare... si un paintball cu gasti cat doua armate :D

16. MaraStardreamer

Registered:
    Apr 25, 2006
    De ce vorbesti asa in numele nostru, Tezeu? Sper ca a fost o gluma. Nu-mi amintesc sa fi folosit astfel de cuvinte despre Bucuresti...
    Eu una am postat mai putin zilele astea fiindca e inceput de luna, si ca de obicei am extrem de mult de lucru la serviciu, unde stau cate 12 ore. Nici n-am avut timp pana astazi sa dau jos toate pozele voastre.
    Si m-am simtit bine la Bucuresti, desi am fost un pic obosita dupa o noapte nedormita pe tren. Chiar am vrut sa spun ca mi se pare mult mai curat si mai frumos decat mi-l aminteam. Singurul lucru care nu mi-a placut era inghesuiala de pe strazi, dar presupun ca e ok la urma urmei, daca te obisnuiesti. Mi-au placut foarte mult parcurile si localul unde am fost la pizza si da, recunosc, pizza a fost mai buna chiar si decat la Poli. Ce vrei mai mult? :D
    La biliard iar a fost fain, desi am luat bataie (it's not my fault, it's Milena!! - si cica se lauda ca stie matematica - biliardul la urma urmei asta e, matematica :p ), cat despre paintball... no comment! :)

17. CyberFaust

Registered:
    Jun 23, 2005
    Bucurestiul mi-a placut :)
    paintball even more
    biliard, chiar am castigat de cateva ori [face_praying] dupa, ce la inceput ratam si bila alba de 5 ori din 10
    pizza char a fost super
    membri bucuresteni, now on home turf, la fel
    testoasa super, pacat ca am pierdut sfarsitul :( nu am vazut faza cu cupa de inghetata, si nu ma uit ca nu e genul de film de vazut singur, am altul cu un ochi gigantic, ala il pastrez pt data viitoare :))

18. Milena_Syan

Milena_Syan Jedi Master star 4

Registered:
    Sep 27, 2005
    Nu vreau sa vorbesc in numele altora, dar eu m-am distrat de minune.
    Bucurestiul e mai curat si mai frumos decat mi-l imaginam (cel putin partile pe care le-am vazut).

Mi-ar fi placut sa am mai mult timp de "cutreierare", deoarece un astfel de oras nu se poate vizita intr-un weekend.
    De altfel, sper ca vor mai fi ocazii. :D

As vrea sa le multumesc Divei si lui Rogue, care s-au agitat sa organizeze intalnirea, lui Tezeu care, in cunostinta de cauza, ne-a primit la el acasa (dude, sper ca iti mai merge pick-up-ul), Claudiei, lui Vic, Marei si lui Lizzy care nu ne-au lasat sa ne plictisim o secunda. (Da, stiu, suna ca un discurs de la premiile Oscar, but it's the only one I got :p).

Mara, matematia mea spune ca a fost 2-2...deci asta s-ar traduce ca egalitate.
    Iar despre meciul in care Cyber si cu mine v-am batut pe tine si pe Vic...nu mai comentez :p.
    Btw, pool isn't math, for one good reason: if it were, I'd kick your collective @$$es 10 fold [face_mischief] If anyone has the slightest doubt about that, I'm right here waiting for a challenge! :-B

Oh, yeah, and paintball rocked!

19. ATTezeu

Registered:
    May 13, 2005
    @Mara: Si eu sper sa fi fost o gluma...
    @Milena: Daca nu mai merge, stiu cui sa trimit nota de plata pentru reparatii :p

P.S. Ne uitam la Enterprise si T'Pol se dezbracasa in fata lui Trip. Tipu' a fost "a perfect gentleman" si ea s-a dat la el... (am vazut acum episodul) asta doar asa, ca sa clarificam problema :p

20. MaraStardreamer

Registered:
    Apr 25, 2006
    Nu stiu ce problema trebuie clarificata, dar din punctul meu de vedere, a "perfect gentleman" ar trebui sa ia problema in mana. Daca o lasa pe ea sa "se dea la el", definitia corecta ar fi "mototol" :p

Thread Status:
Not open for further replies.