Cred ca e a cincea oara cand se uita la serie in ultimele saptamani. Aproape in fiecare zi cate un episod. Cand le termina o iau de la capat. Cunosc replicile din filme mai bine decat mine. Si imi pun o gramada de intebari. Colectia de jucarii mi-a fost confiscata. Trebuie sa precizez ca nu am facut niciodata nimic pentru a-i apropia de Star Wars. Nici macar odata nu le-am aratat filmele din proprie initiativa. A fost alegerea lor. Cred ca avem o noua generatie de fani
I would rather date this one (because I'm lazy - I do not sports!): http://movies.cosmicbooknews.com/content/new-look-mark-hamill-star-wars-episode-vii
Whoa! In sfarsit are si el o barba worthy of a Jedi Master . Stiu ca la inceput se plangea ca nu creste... Posibil sa fi apelat la ceva Jedi tricks and... Behold! The Force infused beard!
Cei care jucati SWTOR ziceti va rog pe ce server jucati. Eu joc pe The Progenitor(Jedi) si pe Red Eclipse(Bounty Hunter). Poate reusim sa facem o ghilda a noastra
Eu joc pe Red Eclipse. Main-ul este un smuggler, dar mai am vreo 5 char duse la lvl 55. Anyway, nu ma dau in laturi nici de la crescut altele pe orice server. Timp sa am.